Pengorbanan

Aidiladha mmg dah sinonim sgt ngan istilah pengorbanan.Anda semua dah sedia maklum malah dah hapal agaknya kisah pengorbanan dalam sejarah Islam ttg Nabi Ibrahim a.s. & Nabi Ismail a.s. Bagi aku pulak, tahun ni ada beberapa pengorbanan yg terpaksa dilakukan di hari raya haji nih..huhu

Pertamanya aku terpaksa mengundurkan diri dari rombongan JPK teratai UiTM ke Padang, Indonesia(free) 16-20 November2010 sbb abg aku nak nikah 19 nov dan kendurinya 20 nov =..=..aaa jeles gler ngan member2 lain.Peluang skali seumur hidup kot..

Keduanya raya haji tahun ni tak beraya kat perak, tapi kat puchong(rumah kakak).Tolong siapkan barang2 utk kenduri abg aku gak..=..= malam raya selaluny rilek2 je tak buat apa tp mlm td aku ngan kakak sibuk dok menggubah duit mas kawin. Jenuh ooo sampai kul 3 pagi baru siap.

Testing buat bunga pakai duit buruk2 dulu
 Gubahan yg dah siap
Tutorial camne nak buat bunga leh dapat kat sini: Blog Amirul Syafique

Salam Aidiladha 1431H buat semua muslimin & muslimat :)

Comments

ezzat said…
wow, smart gak yg bunge buat dari duit tuh~

ajar saya camne nak wat.

anyway, salam aidiladha!