Bercakap Dalam Hati : part 3 (Jelous)

aaaaaaaa

tiba2 aku rasa jelous.

jelous tgk org muka comey.

jelous tgk org lain pnya blog post leh tulis post yang klakar2.

jelous kengkawan jpk leh g indon raya haji nanti.

jelous tgk org lain ada couple.

jelous tgk gambo org pi beraya sakan kat open house yang berlambak2.

jelous dgn orang yang bleh fokus kat study tanpa perlu pikir nak handle program2 kolej.

jelous kat kawan2 yang dah siapkan assignment.

dan lagi satu

jelous kat sorang kawan ni dia dapat netbook sempena besday dia.

kalau la semua perasaan jelous ni boleh ditukar dengan kadar 30 batang sate per jelous alamatnya bukak bilik terbuka raya la aku esok.

Tapi apekan daya aku bukan Doraeemonnnn...

Esok ada final test jepun..kena study kanji.

Bye

Comments

Silentwolf87 said…
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz-

mcm2 perasaan jeles ko-
=__________="
ismi jannati said…
salam..

rilek..satu hari kita akan dapat semua tu...huhuu...kalo dapat masuk syurga nanti semua akan jeles ngn kita..yang duk tayang2 muka comey2 kat blogs tu nanti akan jeles ngn kita sbb kita lagi comeyyyy di syurga kelakk..dgn amalan yg baikkk punyee masa di dunia =)