karuTan di SaaT akHir Ini + Forum Perdana Mei

Assalamualaikum w.b.t

dikala ini aku duduk di dalam opis sambil terdengar azan zohor...arini last day aku praktikal kat cni...so lepas ni xde lagi kna bangun pagi2 buta naik bas kul 7 dah kluar uitm,
xde lagi bubur lambuk yang sedap + free boleh dibawak balik setiap ari khamis,
xde lagi kira-mengira duit2 tabung derma masjid,
xde lagi sarapan free n makan tghri free...
xde lagi longgokan animu yang boleh didonlod kat cni...
xde lagi usikan n gurauan yg membuatkan gelak pecah perut n kluar air mata....
yang tinggal hanya pengalaman dan kenangan...cenderamata....beg, keychain, pen, buku nota mesjid, & baju kurung free yg dapat masa konvo aritu...

2 minggu terakhir kat masjid mendatangkan perasaan jiwa kacau yg buat aku pening kepala....tak tau nak buat macam mana...akhirnya aku bg jawapan kepada hamba Allah ni biarlah setakat ni kita jadi kawan jer...banyak lagi yang aku tak tau pasal dia...dan aku gak harap dia x letak harapan yg terlalu tinggi kat aku...perjalanan hidup aku jauh lagi dan aku ragu kalau dia betul2 nak tgu...sekarang aku tersepit balik ngan keputusan sendiri bila dia tiba2 ajak aku kluar sarapan sama2.......kalau korang, korang gi x??

aku pun tak tau sama ada korang yang membaca post kali ni paham dengan apa yang aku bebelkan....tapi nak buat macam mana sbb tangan ni gatal nak menaip karutan2 disebabkan jiwa kacau yg melanda sejak dua menjak ni...

apa lagi yang aku nak taip...

pagi td lepas bacaan yasin beramai2(yg terakhir disini)...aku ngan fakhrul terpaksa la bagi ucapan.....huh...lemah tol kalo bab2 bagi ucapan ni...mula2 fakhrul cakap...terima kasih blablabla sume...pastu aku tambah sikit halalkan makan minum apa sume....disambung plak ngan ucapan imam besar ngan us. firdaus selaku ketua unit yg in charge kteorg...biasalah ucapan terima kasih kat kteorg yg buat segala macam LCD ngan website ni...dan jugak bahagian design2 papan iklan n hebahan untuk apa2 aktiviti...sampaikan buletin masjid pun kena terlibat sekali...tu dah x termasuk dalam lingkungan ICT dah tu...xpe la...kita wat ikhlas kerana Allah Taala...kan dah dapat banyak pahala...rasanya macam baru semalam aku jejak masuk pejabat masjid negeri selangor ni...cam x caya lak sumenya dah berakhir...huhuhu.....


dikesempatan ini gak aku nak promote event masjid akan datang...mai la datng beramai2 yek...

Comments

Anonymous said…
aiceh..ana ngerti apa yg anti mrepek tu..ngeh3..kekasih mu seru