Test, Final , Besday & Persoalan-Persolalan....

Uhuhuhu....

Sesungguhnya esok akan start aku pnya test yang berderet2...orang lain sume dah abis test nak tunggu final jer...Aku yang amik 3 subjek ni jer yang ketinggalan...Study apa pun blom...

Start esok 21/10 - Test Statistik,
pastu 22/10 - Test Programming paradigm
and lastly 23/10 Test Java...

Besday aku beberapa ari lpas tuh...25/10...Slamat tinggal remaja...uhuhu...aku risau kna baling ngan telur je sat lagi...Cak kun cak pnya pasal...

Pastu final plak dah...
Start 29/10 paper java
31/10 paper statistik
18/11 paper paradigm....bayangkan apa aku nak wat dalam 18 hari gap antara paper tuh...huhu...balik rumah la jawabnyer...apa lagi...

Warghhhhh~~~~Training PALAPES lak xleh blah....thun ni nanpaknya aku raya haji kat KDSI lumut da...1/12 - 15/12...Dua minggu tu rasa cam hell jer...

Selain soalan2 test ngan exam yang aku tatau kuar pasal apa...wujud gak persoalan2 yang bukan2 dan juga antaranya berfaedah[?] dalam kepala aku sejak dua menjak nih...(sbnarnya dari dulu lagi...).Antaranya....
  • Nti aku nak praktikal katne eh??
  • Lpas abis diploma nak sambung degree ke eh??
  • Knapa aku takde pakwe eh??[ngahaha]
  • knapa aku ni pemalas sgt eh??
  • dah abis blaja nak keje apa plak??
  • Aku nak kawen umoq brape??[muahahaha]
  • Bila la bleh abis download sume2 anime2 nih??

Ada banyak lagi sbnarnya...kot...tapi aku dah lupa...

Comments

* Nti aku nak praktikal katne eh?? - Mana mana ko rasa best?
* Lpas abis diploma nak sambung degree ke eh?? - Kalo rajin sambung
* Knapa aku takde pakwe eh??[ngahaha] - ko x nak cari, mamak kedai makan kan ada.
* knapa aku ni pemalas sgt eh?? - lumrah manusia
* dah abis blaja nak keje apa plak?? - keje dapur.
* Aku nak kawen umoq brape??[muahahaha] - 50?
* Bila la bleh abis download sume2 anime2 nih?? - X kan abes.

LOL