Sunday, 15 July 2012

Tezukuri Vol Mei + Jun + Julai 2012

*Tezukuri = handmade

Plush/bantal Poyo~ karekter dari anime Poyopoyo Kansatsu Nikki. Kucen yang sangatlah comel :3
Bahan : Felt
Jahitan tangan

Phone strap manik hijau + loceng. Buat untuk diri sendiri

Mug heat transfer, dibuat di Janggut Printing tempat saya bekerja sekarang
Lukisan karekter dari anime/game/filem.
Hadiah besday utk net-pal

Bantal 4 segi tempahan dari kenalan tempat praktikal
Bahan : Felt
Jahitan tangan 

Plush panda tempahan dari kenalan tempat praktikal
Bahan : Felt
Jahitan tangan

Boroi-kun si teddy bear hadiah besday utk net-pal
Bahan : Felt + Kain cotton bercorak bunga
Jahitan tangan
Pattern boleh dapat dari sini

Amigurumi Tohsaka Rin, karekter dari anime Fate stay night + button badge
hadiah besday(advance) untuk net-pal


Tuesday, 3 July 2012

Selamat Sudah Terikat Dijarinya

sabtu lepas abg saya yang tinggal sorang bujang tu dah pun mengikat awek dia kat pokok tunang. Lol sebenarnya dia dah bertunang sabtu lepas. Majlis yang sederhana tanpa sebarang pembaziran wang ringgit buat pelaminhapebagai. Tangguh setahun pastu majlis lah ye~

 tolong pegang je sirih junjung, tak berpeluang nak buat sob sob ;3;


 semua adik beradik datang kecuali sorang tak dtg sbb kerja. bapak pun tak ikut sbb tak sihat

sarung cincin taimu




 hantaran yang sederhana belaka

akak scha yang comey

 amik berkat hahaha :P

Farhan & Siti Shafura

p/s : dah mula orang bertanya " Dilah bila pulak?" =..=
Related Posts with Thumbnails