Saturday, 31 December 2011

Post Penutup 2011

Event/tempat yang saya pergi:
-CS233Trip to Pangkor
-UiTM Japanese Cultural Festival @Dataran Cendekia, UiTM
-Koir Amal untuk membantu Murid-murid dari Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas(OKU Pendengaran)@Dewan Sri Budiman, UiTM
-Masquerade Elegance Night Palapes Laut Uitm @ Intekma Resort
-KL International Bookfair @PWTC
-Karnival Sukan Palapes Laut kali ke-9 @Pusat Sukan UiTM Shah Alam
- FOMDEX (Fitness Orientation &Mental Development Exercise) 2011 @Gunung Nuang, Hulu langat, Selangor.
-Pentauliahan PALAPES IPTA ke-30 @UTHM Johor
-Bon Odori @Matsushita Sports Complex, Shah Alam
-Japanese film festival @Midvalley megamall
-J-Fest 2011 @Harbour Place Mall, Klang
-Comic Fiesta 2011 @Kuala Lumpur Convention Centre


Koleksi lukisan:

 

   


Yang baru berumahtangga:

 


Tezukuri product bulan disember:




Kesimpulan:
Tahun ni tangan jadi malas. blogpost semakin kurang. mungkin disebabkan oleh twitter & tumblr? 

Selamat tahun baru 2012~



Wednesday, 21 December 2011

1st experience attending Comic Fiesta 2011

Comic Fiesta 2011
Venue: Kuala Lumpur Convention Centre
Date: 17 - 18 December 2011









Thursday, 8 December 2011

Selamat Pengantin Baru Lagi & November's ami/crochet

Selamat pengantin baru buat rakan sekelas masa skolah menengah, Farah Azyan & Khairul Nizam, pasangannya. Moga sentiasa bahagia sampai akhir hayat :)

Sebab tak dapat nak datang kenduri beliau, maka tangan ini dirajinkan untuk melukis 


Dan bulan 11 punya crochet/amigurumi product....

 kiri : Topi pedobear
Kanan : 'Tenshi' Tachibana Kanade dari anime Angel Beats

Kiri : hadiah konvo tempahan dari seorang rakan
Kanan : cellphone cozy for myself (tapi tak guna pun)

shikigami dari anime kekkaishi - request dari kakak


-----------------------------nota kaki---------------------------

ada 3 tempahan amigurumi/crochet yg terbengkalai....tak cukup rajin nak siapkan cepat-cepat orz 
Gomenne T^T

Friday, 2 December 2011

Peringatan

Dilah : Eh? Habis dah bulan 11? Cepatnya masa berlalu!

Fad : Masa jalan macam biasa- kau tu je yg banyak tido, memang la tak perasan.

Dilah: Sekejap je dah bulan disember. Banyak benda nak kena setel. Termasuk final year project. Sekarang baru nak terkapai-kapai siapkan. Ada lagi sebulan lebih sebelum tarikh hantar report & presentation.

Fad : Jangan lupa jugak study utk final exam. Ye memang yang paling final antara yang final, tu pun kalau kau nak grad. Aku pasti kau tak nak extend sorang-sorang. Lagi.  kan?

Tapi sebelum tu. Masak megi perisa tomyam dulu. Aku lapar.
Related Posts with Thumbnails