Sunday, 30 October 2011

Crochet update

I am a person who's easily angered, and also easily feels lonely/sad. To keep myself away from thinking that no person ever needs me i have to make myself busy. So i crochet a lot thee days and since my birthday 5 days ago  some of my friends have been making order on graduation teddy ami, bouquet and an afghan. Time to get busy!


super simple hexagon-to make into an afghan (pattern)

Tuesday, 25 October 2011

Bercakap dlm Hati : 25 okt 2011

Tarikh ni dtg lagi. saja je taknak display tarikh lahir kat fb nk tgk berapa kerat je yg ingat besday saya. Smoga saya membesar & jd bertambah rajin, matang, hamba yg bersyukur di masa hadapan~Selamat hari ulangtahun kelahiran kpd Fadilah Ahmed Supian

"delicious caek is a lie"


Lukisan spesel dari Dann Wolf =w=

satu lagi lukisan spesel dari net-pal Hiroyuki >w<

Sunday, 23 October 2011

Saturday, 22 October 2011

Berita Gembira (untuk saya)

Saya dah lulus ujian undang2 berkomputer :D !!!!! Alhamdulillah~ dh tua bangka ni bru nk amik lesen moto =..=


Wednesday, 19 October 2011

mari minum teh



lama dah tak melukis-

"When you feeling sad & blue,
And have no clue what to do,
Sit down and have a cup of tea,
And a hug or two or maybe three,
Feel those troubles melt away,
And start you on a better day."

-ayat jumpa kat internet-

Saturday, 15 October 2011

Pengisian Hujung Minggu~

16/9/2011 (jumaat) - Japanese film festival @ Midvalley

 pamphlet

 "happy flight"



17 - 18/9/2011 (sabtu & ahad)- Fitness test pengambilan kadet palapes laut uitm intake 15

 Berapa kali bangkit tubi (sit-up) boleh dilakukan dalam masa seminit

  sesi memanaskan badan sebelum memulakan aktiviti

 ujian larian 2.4km bermula

25/9/2011(ahad) - Jamuan makan di rumah PPP Kolej Teratai



1/10/2011 (sabtu) - Majlis nikah/ kenduri kahwin Yasir Abd Rahman (intake10)
 sama cantik sama padan :D


antara rakan-rakan yang hadir

 hadiah buat sendiri

8/10/2011 (sabtu) - Sambut hari lahir abang di Semenyih

Kakak ipar sms tanya nak tak buat surprise birthday party utk abg. Hari tu pn mmg takde plan apa2. Maka pagi hari jadi tu menuju ke semenyih naik komuter dari KL Sentral ke kajang, kemudian kaka ipar ambil naik kereta. Banyak sgt makan hari tu : Pertama kali makan laksa sarawak yg rasanya macam bihun tomyam, kek, sate, roti jala, & buah tembikai.

kak liza (tgh pregnant!) & abg faiz

9/10/2011 (ahad) - Taklimat kurikulum pendidikan pemandu (5 jam)
 dengan suka hatinya menuju ke kelas pakai sandal dan bukan kasut bertutup.huhu =..=

15/10/2011 (sabtu)- J-Fest 2011
Lokasi : Harbour Place Mall, Klang


 antara booth yg ada

 masuk pertandingan lukih2 tapi tak menang pn :3

 bergambar ngan cosplayer hatsune miku :3

 tumpang bergambar ngan kawan kat booth servis ambil gambar dalam yukata

--------
sabtu 22/10/2011 akan dtg - ujian undang2 berkomputer
ahad 23/10/2011 akan datang - tgk kawan2 sekelas konvo
Related Posts with Thumbnails