Baru

1)Semester baru dah 2 minggu bermula. Assignment pun dah mula menampakkan dirinya

2)Dapat bilik baru, sebelum ni aras 5, sem ni dapat di aras 3. Rendah sikit tapi agak bising

3)Template blog ni pn dah tukar baru- jadi macam rumah hantu punya template je

4)Minggu lepas pulak ada fitness test utk pengambilan kadet palapes laut uitm yang baru. Semua urusan terserah kpd pegawai yg baru tauliah, orang2 lama ni jadi tukang tengok je

5)Misi baru- 1 tezukuri/handmade thing per person/friend - moga2 tak hangat2 tahi ayam

Comments