Sunday, 17 July 2011

Crochet Update

fate testarossa amigurumi. my own pattern but I couldn't finish writing them

alike? or not?

small teddy bear with a heart made for my net-pal for her birthday. I adjusted the pattern a bit to make the bear bigger [teddy's pattern] [heart's pattern ]

Teddy-head keychain : little present for an acquittance wedding. [teddy keychain pattern]

Terbiar

Blog ni macam dah takde tuan tanah sebulan dua ni.  mlas sangat nak menaip panjang2. Entri fomdex tu pn sebenarnya dah lama jadi draft. Takpe sat lagi aku buat post banyak2. Alang2 tinggal sehari je ni, esok nak balik kampung, takde internet dah.Bebel banyak pn tak guna. Bukan ada org nak baca pun-

FOMDEX 2011

7-10 Jun yang lepas KD Sri Klang telah mengadakan FOMDEX (Fitness Orientation &Mental Development Exercise) 2011 bertempat di Gunung Nuang, Hulu langat, Selangor. Tujuan fomdex ini diadakan tak lain tak bukan adalah untuk melatih daya tahan fizikal dan mental pegawai dalam latihan PALAPES Laut 3 IPTA iaitu UiTM, UM dan UPM. Kali ni aku pergi bukan sebagai peserta tapi sebagai pegawai pengiring bagi Palapes Laut UiTM. Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan adalah berjalan lasak melawan arus sungai, cerakah atau aktiviti burung hantu, mendaki gunung nuang, latihan fizikal,dan majlis penutup FOMDEX


ketika berhenti di salah satu checkpoint sebelum ke trek yg lebih sempit
bersama pegawai2 lain di sebuah empangan yg terletak di atas bukit
gambar kenang-kenangan di gerbang kaki gunung nuang sebelum pulang ke uitm


Related Posts with Thumbnails