Wednesday, 6 April 2011

Snow Falling

Bila dah start mengait, maka sebulan seterusnya entri semuaaaaa pasal mengait, tapi bila dah start melukis, entri sebulan lpas tu jadi pasal melukissssss je la..huhu...tak ada modal nak bercerita punya pasal, letak lukisan pn jadi la =__=;;

Lukisan ni adalah request art trade dengan sorang rakan deviantArt. mlm tadi lukis, malam td siap kaler. Sbb tak biasa lukis waatak lelaki, tangan watak ni rasa cam pelik pulak -__-|||


cerita pasal snow, teringin nak rasa environment snow walaupun sekali..bila la agaknya peluang tu akan sampai.

btw tgh otw nak buat wallpaper based on this pic (kalau rajin)

No comments:

Related Posts with Thumbnails