Update Crochet & Mug

Malam sebelum nak poskan Kak Scha pnya hp case kaler merah tu tiba2 dia call " Dila akak dah bank in duit RMXX...pastu akak nak buat Dila buat lagi dua boleh??" O_o


Apekah =..= ...aku baru nak lega sbb dah boleh concentrate kat assignment.huhu...nak tak nak kena la buat jugak...dah siap dah pun...

Lagi satu, 15 mac (semalam) adalah birthday zero, member gforum. Dia pnah request nak mug so aku pn bg la alang2 tgh ada mug kosong lebih =..=

Dah siap semua, tapi malasnya nak pegi pejabat pos *dead*

Comments

Kucing Itam said…
Hai! Awak senyap2 follow blog kite ye... Hehehe... Saye pun dh follow awk... Terrornye awk mengait! Saya x pandai nak buat jadi beg camtu... Setakat mengait muffler je... hahah... anyway, keep it up!
DilaFAS said…
ehehehe.. silent watcher..:D

saya blajar sikit2 jer..waaah muffler?? lagi susah tuu.. ada dia punya pattern macam mana nak buat tak???

btw lukisan n apa2 yg awak post kat blog awak sgt best ^^
ezzat said…
geramnya tgk mug tu...
ngee.
btw, pas siap lukis kat mug tu spray tak pakai aerosol lacquer cam yg orang kat central market wat, sbb nk preserve ink n jaga dari tanggal.
DilaFAS said…
ezzat: ada spray. tp xtau la spray yang betul ke tak sbb lpas spray + bakar , bila basuh lukisan ngan layer yg dispray tu still hilang gak...so ada cadangan brand apa nak diguna?