Request Kaler Pink

Pink? apa yang pink? mlm smlam saya tgh belajar macam mana nak buat crochet bunga yg comel pastu tiba2 ada seorang kawan request nak bekas henpon warna pink sbb nak padankan dgn warna hp dia yg brwarna pink tu...so start pkul 10 mlm smlam saya pun mula mengait. Dan siap pagi td pkul 11 betul2 sebelum kawan saya tu nak balik rumah. Dia dtg uitm sbb nak tumpang bilik utk beberapa hari. Mmg agak gelabah jgak mengait pattern yg dimodified dari resipi asal..huhu..tapi hasilnya turn out to be quite nice walaupun ada sikit part tak kemas.

Kali ni guna warna pink + kelabu. dan ada bunga comel + butang. Strawberi phone strap tu tak termasuk dalam pakej yer..hehe

Comments

ezzat said…
hebat kamu mengait ya, macam2 boleh buat...memang bukak tempahan ke? ada harga tak utk satu produk tuh? heh~
DilaFAS said…
Ezzat: huhu ni pn belajar sndiri ikut buku...so boleh la nak buat sikit2.. saya bukak tempahan tp utk mana2 pattern yg dah pnah dibuat ler.. pasal harga belum tentukan lagi sbb stakat ni buat utk kengkawan jer, tapi baru pg td dapat tempahan dari 1st customer..hehe