Cerita Lukis2

Trend saya melukis skrg adalah lukis based on  gambar org betul. Kalau lukis guna imagination slalunya part muka je lawa, sampai part tangan, jari2, kaki, semua fail. Nak kena padam bnyak2 kali baru dapat hasil yg memuaskan. Hari ni saya lukis lagi, based on gambar adik kpd abg ipar saya. Gambar tu gambar dok bandingkan badan dia dgn buah nangka yg sgt besar masa MAHA 2010. Lepas lukis biasanya saya akan inking pakai pen, tapi harini malas datang melawat, so edit2 sikit pakai photoshop jer....




bila sy tgk lukisan ni, terasa budak ni sgt comel n secara auto nya sy tersengih :)

Comments

ezzat said…
saya pon lebih suke melukis ikut orang betul, imagination ni xsampai tahap lagi nak bayangkan figure2 sblom mlukis
*sigh
huhu, all the best D-chan~