Saturday, 31 December 2011

Post Penutup 2011

Event/tempat yang saya pergi:
-CS233Trip to Pangkor
-UiTM Japanese Cultural Festival @Dataran Cendekia, UiTM
-Koir Amal untuk membantu Murid-murid dari Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas(OKU Pendengaran)@Dewan Sri Budiman, UiTM
-Masquerade Elegance Night Palapes Laut Uitm @ Intekma Resort
-KL International Bookfair @PWTC
-Karnival Sukan Palapes Laut kali ke-9 @Pusat Sukan UiTM Shah Alam
- FOMDEX (Fitness Orientation &Mental Development Exercise) 2011 @Gunung Nuang, Hulu langat, Selangor.
-Pentauliahan PALAPES IPTA ke-30 @UTHM Johor
-Bon Odori @Matsushita Sports Complex, Shah Alam
-Japanese film festival @Midvalley megamall
-J-Fest 2011 @Harbour Place Mall, Klang
-Comic Fiesta 2011 @Kuala Lumpur Convention Centre


Koleksi lukisan:

 

   


Yang baru berumahtangga:

 


Tezukuri product bulan disember:




Kesimpulan:
Tahun ni tangan jadi malas. blogpost semakin kurang. mungkin disebabkan oleh twitter & tumblr? 

Selamat tahun baru 2012~



Wednesday, 21 December 2011

1st experience attending Comic Fiesta 2011

Comic Fiesta 2011
Venue: Kuala Lumpur Convention Centre
Date: 17 - 18 December 2011









Thursday, 8 December 2011

Selamat Pengantin Baru Lagi & November's ami/crochet

Selamat pengantin baru buat rakan sekelas masa skolah menengah, Farah Azyan & Khairul Nizam, pasangannya. Moga sentiasa bahagia sampai akhir hayat :)

Sebab tak dapat nak datang kenduri beliau, maka tangan ini dirajinkan untuk melukis 


Dan bulan 11 punya crochet/amigurumi product....

 kiri : Topi pedobear
Kanan : 'Tenshi' Tachibana Kanade dari anime Angel Beats

Kiri : hadiah konvo tempahan dari seorang rakan
Kanan : cellphone cozy for myself (tapi tak guna pun)

shikigami dari anime kekkaishi - request dari kakak


-----------------------------nota kaki---------------------------

ada 3 tempahan amigurumi/crochet yg terbengkalai....tak cukup rajin nak siapkan cepat-cepat orz 
Gomenne T^T

Friday, 2 December 2011

Peringatan

Dilah : Eh? Habis dah bulan 11? Cepatnya masa berlalu!

Fad : Masa jalan macam biasa- kau tu je yg banyak tido, memang la tak perasan.

Dilah: Sekejap je dah bulan disember. Banyak benda nak kena setel. Termasuk final year project. Sekarang baru nak terkapai-kapai siapkan. Ada lagi sebulan lebih sebelum tarikh hantar report & presentation.

Fad : Jangan lupa jugak study utk final exam. Ye memang yang paling final antara yang final, tu pun kalau kau nak grad. Aku pasti kau tak nak extend sorang-sorang. Lagi.  kan?

Tapi sebelum tu. Masak megi perisa tomyam dulu. Aku lapar.

Sunday, 13 November 2011

Selamat Pengantin Baru

Selamat Pengantin Baru buat rakan saya Anuar & Atikah yg melangsungkan perkahwinan mereka pada sabtu(12 nov) dan ahad (13 nov)

Mohd Khairul Anuar Shah b Hassan & Mardiyatun Nabila bt Othman




Nur Atikah Azhar &  Mohammad Khairul Zakaria


Semoga Allah limpahi rezeki dan rahmat tak terhingga kepada kalian




sbnarnya nak bg menda ni kat tieka tapi dah siap balut ngan mug masa dah sampai tempat kenduri dia bergolek masuk longkang pulak ;__;

Sunday, 30 October 2011

Crochet update

I am a person who's easily angered, and also easily feels lonely/sad. To keep myself away from thinking that no person ever needs me i have to make myself busy. So i crochet a lot thee days and since my birthday 5 days ago  some of my friends have been making order on graduation teddy ami, bouquet and an afghan. Time to get busy!


super simple hexagon-to make into an afghan (pattern)

Tuesday, 25 October 2011

Bercakap dlm Hati : 25 okt 2011

Tarikh ni dtg lagi. saja je taknak display tarikh lahir kat fb nk tgk berapa kerat je yg ingat besday saya. Smoga saya membesar & jd bertambah rajin, matang, hamba yg bersyukur di masa hadapan~Selamat hari ulangtahun kelahiran kpd Fadilah Ahmed Supian

"delicious caek is a lie"


Lukisan spesel dari Dann Wolf =w=

satu lagi lukisan spesel dari net-pal Hiroyuki >w<

Sunday, 23 October 2011

Related Posts with Thumbnails