I'm Hot

bukan aku yg hot ye...huhu..i'm hot ni sbnarnya adalah tajuk video utk assgnment subjek digital audio & video technology sem yang baru je habis ni...temanya adalah global warming. lecturer x bg kteorang guna pelakon manusia so medium lain yg aku rasa senang nak diguna adalah paper drawing.Sebenarnya video ni ada bnyak version, dan ni aku rasa yang paling complete sbb bebudak group aku nak bawak video ni masuk pertandingan. disebabkan aku dah balik rumah lepas exam habis jadi aku tak dapat nak tolong bahagian editing.cuma dapat lukiskan watak2 n props je..Thanks to my groupmate Dayang Noor Faiezan, Mohd Azhar, & Farhana.^^



video

Comments