Tuesday, 26 October 2010

Birth day anniversary bukanlah special sgt

...terutamanya kalau hari tersebut lengang tak diisi sebarang aktiviti..Terperuk saja dalam bilik..
..jangan hiraukan post ni...ni luahan budak tak puas hati sbb dia kempunan kek besday.
..dia jugak tak puas hati sbb besday anniversary dia sambut ngan study utk exam subjek entrepreneurship 27 hb nnt.
... sedih je sbb dia beli kek chocolate moist 10 hengget utk diri sendiri. xde icing pun. xde lilin dia leh kompromi lagi.
...satu2nya org yg wish birthday in person adalah roomatenya, siap nyanyi lagi..mmg dia sayang lebih la ngan roomate dia yg sorang ni...tapi tahun depan dia dah takde, dah habis blaja...
..tapi walau x best macam mana pun hari ni, sangat terharu sbb ramai yg wish birthday kat fb, sms, ym dsb..mmg ramai. Thanks u ols :)

-tapi tu pn sbb ada fb notification.. Heh.. jom sambung dgar Misteri Jam dua Belas radio Ria singapura....

miggu ni tiap2 malam kita buat senaman camni ye..for the sake of final exam ..haha

3 comments:

damia said...

alala..ciannye dia..nk kek ke?nti sy bwk ye..tgu weekend..:D insyaAllah kalu xdak yg menghalang..xmo sedey2..

DilaFAS said...

ala xpe la dat...dah ada kek coklat ni..hehehe...lgpn aritu dat dah bg pizza :)

DALILA said...

mungkin tahun ni xberapa nak celebrate..mungkin tahun depan lebih ceria..janji kita sihat..kan..

tak lambat lagikan nak wish Happy birthday..Happy birthday.semoga dirahmati Allah

Related Posts with Thumbnails