Sunday, 20 June 2010

Rough sketch yg tak jadi

bagi mengisi masa yang sengaja dibuat2 lapang sempena cuti sabtu ahad ni aku dengan gatal tangannya pun melukis...ye, dah lama aku tak melukis...bukannya sbb alasan busy, tp malas. bila malas sume benda tak jadi. Semalam punya malam igtkan plan nak gi jogging pagi ni, pastu mandi2, pastu gi study utk exam kat fakulti...tapi tgk la, anak dara malas ni tidonya kul 6 pagi...bangunnya tghri..maka segala plan pun hancur lebur dibuat bubur...hmmmm


dua gambar atas based on imaginasi, dua gambar bawah based on real person...guess who :3


ada lagi sehari utk study exam subjek operation research hari selasa ni...doakan saya jadi budak rajin yer...wish me an A+ for this subject!! Eyeay~

1 comment:

ezzat said...

nice!

gambar yang last tu kamu kan!

ngeh2~~

Related Posts with Thumbnails