kisah abg dan adik

pada satu petang, sebijik henset nokia sebesar sabun berbunyi "teeet"

si abang: salam. weh kawan aku nak mintang tolong ko pasal buat website.kalo nak dia bayar pon bleh jer...

si adik : HOH?? website pasal pe?? aku dah la  nyampah sket ngan web coding neh...

si abang : dia wat part time degree kat ukm. tgh wat projek utk klas lab komputer dia.

si adik : aaaaaa...aku pon bukan terer sgt pon html ni. tp tgk la dulu nnti kalau ak leh tolong ak tolong la...

si abang : haa...bak mai ko pnya email nnt dia add ym.

si adik : otakkaumeletup@yahoo.com. eh jap nama dia apa??

si abang: siti siput. nama kat fesbuk pon pakai nama tu gak...

si adik : oh laaa....pompuan ke....igtkan llki...hehehehe

si abang : ye la pompuan. kalo lelaki aku suh dia buat je sendiri..

si adik : la apesal kalo laki camtu plak?

si abang : kalau pompuan nnt nak ajak discussion ke blanja makan ke senang sket. kalo laki pi mampuih la   xnak aku bg.

si adik : oh...hehehe


moral of the story..lu pikirla sndri....

p/s: sori to encik abes, saya tiru gaya penulisan anda...hahaha

Comments