Mental

"aku mental giler la malam tadi"

mental dalam kamus pegawai dalam latihan palapes laut uitm maksudnya lebih kurang macam tension la kot...

semester ni saya kadangkala berasa sangat mental.

kadangkala hingga menitiskan air mata..

kerana kerja sangat bnyak terutamanya yang melibatkan group project.

tapi kekerapan saya menjadi mental bukan itu sebabnya.

tetapi sebabnya adalah:
saya mendapati rakan2 disekeliling saya (roomate plus org bilik sebelah semster ni) semuanya telah mempunyai teman lelaki.

hidup seharian saya hanya mampu mendengar cerita2 mereka.

cam syok je kalau ada teman

tertanya2 knapa saya tidak ada teman lagi.

 

hati saya ckap "takpe lah, skrg belajar dulu...esok2 tu nnt adalah kot..."
bilakah esok yg sebenarnya akan sampai?

saya juga tatau.

sekian

Comments

kau_aku said…
aku jmpa agent cari jodoh kt plaza masalam..hihi..dlm bilik aku pown ader..ngeh2..

dila-chan..dont wori...igt cter epal..insyaAllah t jmpa jodoh yg beriman..amin=)