Tuesday, 30 March 2010

Forget-Me-Not



sesaja melukis...kebetulan mmg dah lama tak melukis...warna pun cincai2 saja...asalnya melukis utk bt assignment tp biasalah, sesekali mesti ada amik jalan lencong ke sana sini...huhu

saya kadang2 terfikir, andaikata satu hari saya pergi meninggalkan dunia yg fana ni, akan ada x org yg bersedih? dan selepas itu akan adakah org yg akan mengingati saya??tp kemudiannya saya tak dapat jawapan pun dan isu tu hilang begitu shj...=..=

kata2 forget-me-not ni saya dapat dari penanda buku/ kad ucapan yg kakak angkat saya bg masa kat sek men dulu...ayatnya sgt bermakna dan sedap pula didengar...jadi sampai skrg saya ingat...

ini ditujukan kpd kawan2 yg mengenali, tak apa jika anda tak ingat saya bila anda senang/gembira...tapi jika anda sedih & tiada siapa disisi, igtlah saya krn saya juga sentiasa igt pada anda...(tertakluk pada jantina pompuan shj) hahahaha

2 comments:

cdsite said...

pandai melukis le tu..tahniah.

ezzat said...

smart2
kalu buat byk gambar2 gini org xkan lupe....heheh2

Related Posts with Thumbnails