Thursday, 31 December 2009

holiday almost ends...(*A*)

  • Mood: Neutral
  • Listening to: yuki kajiura Live
  • Reading: Yandere Kanojo
  • Watching: Darker Than Black, Kimi ni Todoke
  • Playing: Zombie vs Plant
  • Eating: nasi campur2
  • Drinking: sky juice
one month of holiday seems like ending for about a week...what I'm doing these days?
relax at home and watch CSI:NY...huhuhu...the day before yesterday i went to my friends wedding at negeri sembilan...then after that, we're doing a BBQ at the beach of Bagan Lalang at midnight..the next day we just walk around and taking pictures at Sepang Gold coast....then today i'm travelling to johor and spend the rest of the week at my friend's house...5 hours travelling by car sure makes me sleepy eventhough i'm not the one who's driving...
 
gerbang  perkahwinan -__-
 
ladies intake 10




kat Sepang Gold Coast

 
 kat rumah sewa harian...sewa gila mahal

 

jom kawen bawah pedang

 

selamat pengantin baru to iman n muliana

eventhough theres so much freetime...but not many artwork I have drawn..yeah i'm a lazy person...=__=


lineart

 
coloured


i'm starting my 4th degree semester on 4th January 2010...=___=
last semester result make me a little bit sad.. T__T

New year is just around the corner so happy new year to all !!


---visit them---~Morii Group

Saturday, 12 December 2009

Cuti-cuti di Langkap

selama 3 tahun lebih ak blaja kat uitm, semester ni la baru 1st time ak dapat rasa cuti semester cam civilian....cuti sebulan lebih dgr macam lama...tapi tgklah dah nak bukak sem nnt rasa kejap la pulak cutinyer...

kalau korang dapat cuti panjang camni...apa yg korg buat???

aku bukan anak org kaya so mmg kalau nak makan angin ngan family tu cuma dalam mimpi je la...
eh jap, baru aku igt....ada...kami satu family sama2 berkelah, tapi bukan kat mana2 spot pelancongan yg best....tapi kat kebun sawit jer...hahaha...mmg btul la berkelah, sbb bawak bekal nasik kuih air sume...besh...penat2 buat keje tu dok lepak2 rehat sambil makan rambutan...hehe

memandangkan skrg ni ak dah pun memiliki laptop &  broadband(berukband) sendiri...maka hari2 jugaklah aku isi masa lapang dgn mengonlinekan diri...tapi malangnya kat ceruk kampung ni line 3G manalah nak ada....line GPRS plak dah macam chipsmore kejap2 disconnect...nak mendownlod pun takde selera...huhu...kalau nak surf internet tanpa tersekat2 waktunya adalah pada pagi2 buta dalam kul 1,2 camtu...hm....jadi aku pun dok membawa laptop tido skali dalam kelambu ni...hehe...sbb ak xnak laptop kena geget nyamok...(ceh padahal sndri yg xnak kna gigit)

aktiviti seterusnya adalah menonton telebisen atau bahasa bakunya televisyen...haha...memandangkan sejak bulan puasa yg lepas tibi tumah ni dah dilengkapi astro maka hari2 aku dok layan channel AXN, discovery channel, asian food channel dsbnya...dah addict ngan siri CSI:NY...hari2 dok layan sarapan, mkn tghri dpn tibi jer...nak pulak tv tu letaknya kat dapur...hahaha...dvd player juga letaknyer disitu, jadi selalunya adik2 ak pun layan dvd anime yg ak rembat kat ctu gak...

ada gak aktiviti biasa yg lain cthnya panjat & angkut tangga utk lap bersihkan kipas siling (biasa ke??) , pastu isi beg plastik dgn tanah utk semai benih pokok sawit (biasa kan???), gergaji dahan pokok rambutan yg dah nak hempap tiang line telepon sbb nak amik buahnya, kupas rambutan, asingkan biji dari isi rambutan utk buat jem...lagi apa yer.....haha tu je kot...

selain dari aktiviti2 kat atas ni yg lain cuma makan, tidur dan apa2 kerja harian yg org lain buat gak....hahaha...ada lagi dalam 2 minggu cuti ni...agak2 apa lak aktiviti yg aku wat lpas ni??hahahaha...have a nice holiday~

Saturday, 5 December 2009

2006-2008










Friday, 4 December 2009

tak terusik...

selalu menjenguk...tapi tak berkesempatan nak post apa2 dan blog ni tak terusik....cuti semester dah lebih 2 minggu start...dan skrg ni aku kat rumah tatau nak buat apa...ada broadband pun internet macam chipsmore...setakat ni ini je la yg termampu...


-done at Rusydee Artz-
-apa yg tangan dah buat selama ni...-
Related Posts with Thumbnails