Monday, 31 August 2009

salam ramadhan


walaupun ramadhan dah sampai hari ke 10, tapi xpelah terlambat nak ucap sikit...salam ramadhan buat semua~~


Sunday, 9 August 2009

banyak cerita.....

baru2 ni rasa malasnyer nak update blog...ada bnyak event berlaku, tapi adoi...malehnyer nak menaip...huhuhu...dah la pc pun kena hantar gi format balik, ni dok menumpang kat laptop kawan atas dasar belas kasihan....ngahaha

----------------------------------------------------------------

mula2 nak citer pasal makan stimboat....ni bukanlah kali pertama aku dok makan, tapi dah kali kedua...tapi masih lagi tak tau mana satu bahan nak kena masuk dulu n macam mana nak masak dengan betul...main campak jer semua bahan...hehehe....aku, yaya, liyana, fiza ngan shu melantak stimboat ni kat Thai fusion kat Plaza alam sentral Shah Alam lepas pnat main boling yg x menang...paling xleh blah bila shu tambah bahan makanan yang comel nih...hehehe



----------------------------------------------------------------

oh ye...baru2 ni malaysia digemparkan ngan kes H1N1 kan? UiTM cuti seminggu mgkin sbb nak prevent h1n1 dari merebak...walaupun cuti raya ttap sminggu tapi semester ni dah takde study week plak..huhuhu...sebelum cuti sempena H1N1 tu...(apa pnya nama nih -__-) fakulti aku ada buat program pemantapan wawasan utk pelajar2 diploma n degree yg baru...aku pun termasuk dalam kategori ni gak...sepanjang kami ikut program tu kena pakai mask/topeng...tetiba sume org jadi masked rider plak...hehehe



----------------------------------------------------------------

baru smalam aku & bebudak batch aku dapat gambar ambik watikah masa pentauliahan kat johor bulan 6 yg lepas...puas hati gak la...tapi muka cam nak marah kat TMJ tu jer...huhu...ada gak gambar2 kawad yg ak dapat dari site facebook member2 lain...





----------------------------------------------------------------------------

harini aku gi beli laptop ngan k.jamie, faiz n abg wa...lain kali lak citer pasal tu sbb skrg laptopnya xde kat aku...
Related Posts with Thumbnails