Warghhh...Bosannyerrr!!!!

Salam....

pernah tak anda rasa bosan yang teramat sangat??
walaupun internet/pc di depan mata tapi tak tau nak buat apa...
ada kredit hp tapi xde sapa nak dibawak ber-sms atau call...
ada kerja perlu disiapkan tapi xde mood nak menyiapkan kerja tersebut...

itula apa yang aku rasa beberapa saat yang lepas...

tenettttt...tenetttt...teponku berbunyik...oh ada sms!!!!
akhirnya kebosananku akan berakhir~~~waiiii

bukak2 lerrr...eichi ke....lpas reply dua tiga sms...aku jadi bosan balik...uhuhuhu

apa yang aku slalu buat bila bosan???
-dengar lagu??---tp skrg x berkesan...kebanyakan lagu2 yg aku dgr sume dah hapal...
-tgk tv??----skrg kat kolej bukan kat rumah...
-layan anime/manga??----xde latest chapter / episod yang kluar lagi...tgu hari jumaat nanti
-keluar berjalan-jalan??---dah malam, malas nak kluar
-chatting??---xde sape yg on9....


DARE KAAAAAA~~~~TASUKETEEEEE~~~~

Comments

kyo_9 said…
btol2.. ak slalu rasa bosan tp bila pikir nape hari lain ak x bosan, rasa bosan tu cam ilang.. tetiba jer ade benda yg ak nak wat.. the end of the day, ak leh x sedar pon yg ak pernah rasa bosan.. huhu=