Hari-Hari Pegi Masjid






antara bahan2 untuk slide lcd tuh


Sekarang ni semester dimana aku gi masjid hari2...baiknya....heheh...tapi ak pegi tu pun sebab kena praktikal kat sana da...kna wat website tapi buat masa sekarang ni kena buat slide untuk tv LCD masjid, ada 4 bijik semuanya.Benda ni benda baru bagi aku dan agak menarik...Dan praktikal kat Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam memang best =)

P/S: sapa2 yang nak pergi event2 dalam slide tu dialu-alukan...

Comments