Friday, 30 January 2009

Kejutan + Transformers


besar tapak tangan jer




jangan rapattttt!!!!!








Cuti raya cina baru2 ni aku balik kmpung naik keta ngan kakak n abang2 aku...belum sampai rumah, dari jauh kami dah nampak bumbung kaler biru....wuiy000000000...........bumbung dah tukar kaler la~~~~~kami cakap dalam kereta...hehehe...bapak renovate rumah x bgtau pn...nak surprise la tu...tgk2 kami balik...hehehe...dah tak surprise dah bapak.....

baru2 ni jugak aku menang peraduan Enjit2 gempak isu 215.Dapat no 3..dan hadiahnya adalah....jengjengjeng!!!!!!TRANSFORMERS!!!!!!sebenarnya aku aim nak hadiah no 1 iaitu PSP, tapi malangnya dapat PSP transformers lak...huhuuhuhuhuh



Thursday, 22 January 2009

Upcoming Events



Wednesday, 21 January 2009

$$$DuiT DuiT DuiT$$$


Sebakul sampah duit seringgit



Duit 5 ringgit + 50 ringgit + 10 ringgit




5 Riyal



5 Euro



100 yuan




5 Dolar Australia




100 Dolar Australia


Jom tolong kira duit........
Duit2 kat atas ni la duit derma sumbangan pengunjung2 Masjid Negeri di mana aku keje skarang...Dok kat sini baru la merasa nak pegang matawang asing...wahahaha....

p/s: Terima Kasih atas sumbangan anda

Monday, 19 January 2009

Warna warni pelangi~~~

Your rainbow is intensely shaded gray, violet, and white.


What is says about you: You are a contemplative person. You appreciate tradition and wisdom that comes with age. You depend on modern technology and may feel uncomfortable without it. You are patient and will keep trying to understand something until you've mastered it.

Find the colors of your rainbow at spacefem.com.

Friday, 16 January 2009

Hari-Hari Pegi Masjid






antara bahan2 untuk slide lcd tuh


Sekarang ni semester dimana aku gi masjid hari2...baiknya....heheh...tapi ak pegi tu pun sebab kena praktikal kat sana da...kna wat website tapi buat masa sekarang ni kena buat slide untuk tv LCD masjid, ada 4 bijik semuanya.Benda ni benda baru bagi aku dan agak menarik...Dan praktikal kat Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam memang best =)

P/S: sapa2 yang nak pergi event2 dalam slide tu dialu-alukan...
Related Posts with Thumbnails