WhuT haPPen YesterDay...



Muahaha..as u can see, smalam adalah besday aku yang ke 20...uhuhu...mula2 pagi tu moody la gak...dah bangun awal, tp sbb boring aku pn tidurr la balik...Ptang tu aku ajak la kwn kuar jalan2....Mula2 gi beli barang skit...And then trus gi makan....uhuwaaaaa...Sdapnya sizzling ni sampai licin ak makan..




Pastu dah puas jalan2 masa dah nak balik tu ak pn bli kek utk diri sendiri..huhu...sbb xde orang nak blikan...Nak wat camne...





Pas balik tu aku pn agih2 la kek ni kat kengkawan...Depa terkezut gila babun...Tak igt besday ak tarikhnya smalam...Terkilan gak...Tp depa mmg nak celebrate pun...tapi x igt tarikh bila....

And guess what...arini depa2 yang x igt tu bg hadiah kat aku...Plushie kot...ak pn x sure...Benda kat bawah ni la...Mula2 ak x cam ni katun apa ni????X pnah tgk pn...Rupa2nya mamat kat bawah ni namanya Kyoya Hotori ke apa ntah...Ouran High School Host club...Haha...awat baju dia kaler lain ak pn tatau...



---ada rupa kyoya ke??---

Sbnarnya ak x brapa gemor patung2 nih...Tapi apa2 pun ak appriciate apa yg depa bg...Smoga persahabatan Ladies intake 12 berkekalan...AMIN...



Comments

Nadeshiko said…
warrgh! HAPPY BERTHDAY!! X3333
Cute laa patung tuuu!
Sy nie xde laa fan the anime ouran tuu, tapi patung tuu mmg cute.
Anyway, thanks coz sudi bace blog saye..
saya amat mennghargainya~
Arigato gozaimasu!~ XDDDD