Di Hari Raya...

The whole family

Assalamualaikum...

Hari raya family kami tahun ni dimulakan dengan main bunga api ngan mercun bola + thunderclap...Hahaha



Ni anak abang saya.Dah 5 tahun dah umur dia...Tapi budak ni memang hyperactive btul la...Tak larat nak layan budak ni saja...



Acara wajib setiap pagi raya...Mintak maap ngan sume ahli keluarga...Yang first mesti la ngan mak n abah...Dimulakan dengan abang Awie yang paling sulung...



Yang ni abang Sham n his wife...





Aku yang last skali mintak maap...Kena jaga budak kecik tu punya pasal...





Comments