Segannya...Geramnya....

Asssalamualaikum....

Hari ni kelas saya ada waktu petang je...Sebelum kelas tu saya tidur la sekejap....Kelas start pukul 2 tapi saya bangun 1.45...Dah lambat ni....Saya pun siap cepat-cepat dan terus ke kelas...

Dalam perjalanan nak ke fakulti tu sorang rakan saya ni datang dari belakang naik motor....tak pasti kenapa dia ke kolej semula...Dan dia ada cakap sesuatu....tapi saya tak berapa nak faham sebab tak dengar sangat...Saya pun sengih jer la....dan terus ke fakulti...

Mula-mulanya saya tak perasan...Tapi bila dah sampai kat lif fakulti baru saya ternampak dari cermin yang tudung saya bahagian belakang sebenarnya terangkat!!!!!tak betul-betul jatuh ke bawah...tapi nasib baik tak nampak leher....Ler....Patut la kawan saya tadi tu tegur...
Alahai...Segannya.....

Bila sampai di makmal komputer, baru saya tahu kelas batal....jadi saya pun duduk-duduk surf internet sorang-sorang...Tiba-tiba kawan saya yang lagi sorang ni mintak doc. word tentang requirement utk proposal yang kami kena hantar esok...dan doc. tu ada kat dalam pendrive....tapi yang geramnya bila saya buka pendrive tu KOSONG!!!!
Dan langsung tak ada apa2 folder ataupun file yang tinggal....Geramnya!!!!!

Sebenarnya kes file & folder hilang ni dah pernah jadi sebelum ni...kat makmal yang sama juga...Tak tau la sama ada lab ni punya pc yang bermasalah ataupun PC saya yang menternak virus....uhuhuhu....

Comments

Akira Kimura said…
aii tompang lalu jap nenek